Cultuur meezeilreis

In 2018 organiseert BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen een unieke cultuur meezeilreis! Kom aan boord van een van onze eigen zeiljachten, Beneteau Cyclades 43.4 en Beneteau Cyclades 39.3, en zeil mee in de Griekse zon langs alle verborgen schatten van Griekenland in de Argo-Saronische Golf.

Overdag zeilen we een aantal uur. Voor het  OLYMPUS DIGITAL CAMERAdiner zal er vrijwel elke avond een (korte) lezing zijn over de omgeving en over een bezienswaardigheid. Deze bezienswaardigheid zullen we de volgende morgen (als het nog heerlijk koel is) gaan bezichtigen. Het vervoer naar deze bezichtigingen wordt voor u geregeld.

Wat is er nou leuker dan overdag zeilen, maar ook de cultuur aan land meekrijgen? Zoals u waarschijnlijk weet heeft Griekenland enorm veel geschiedenis, wij (en onze experts ter plaatse) willen u daar graag mee van laten zien! Klik hier om een voorproefje van de route te zien.

In 2018 zullen we deze reis organiseren, we starten vanaf Athene en eindigen hier ook weer. Neem voor meer informatie contact op.